Royal Grass

Je vrije tijd is schaars. Die besteed je liever aan andere dingen dan aan maaien, verticuteren en bemesten van je gras. Die besteed je liever aan elkaar. Aan je vrienden. Jezelf. Het leven. En dus… kies je voor Royal Grass® kunstgras. Want zorgeloos genieten van je tuin, groot of klein, voor of achter het huis, of zelfs op het dak, daar geloven wij in en daar staat Royal Grass® dan ook voor.

Iedere dag vragen wij ons af hoe we Royal Grass nóg mooier en beter kunnen maken. Hoe we onze impact op het milieu kunnen verbeteren, al vanaf het ontwerp tot aan productie en recyling. Hoe we Royal Grass nog meer als écht gras kunnen laten voelen. Kortom, hoe we Royal Grass echt tot leven kunnen brengen. Dat doen we omdat we weten dat we alleen zó het verschil kunnen maken en daarmee jouw tuingenot kunnen vergroten. Niet alleen nu, maar voor de lange termijn. En met een gerust gevoel, want Royal Grass is een investering in jouw tuingeluk voor de lange termijn.

Al sinds 2003 hebben wij ervaring met het produceren van kunstgras en we hebben gedurende deze periode een aantoonbare reputatie opgebouwd. Als pionier van het eerste uur hebben wij baanbrekende technologieën ontwikkeld, waardoor jouw buren geen verschil meer zien met gewoon gras. Behalve dan misschien dat je volledig aan het genieten bent van jouw eigen groene oase.

Wil jij ook jouw tuingenot vergoten? Kom dan snel een kijkje nemen en ‘proef genieten’ in een showtuin bij één van onze dealers.

Royal Grass

Muziekplein 67
5402 CS Uden
Nederland
+31 413 799 806
info@royalgrass.nl

9,7

Klanten vertellen

179 beoordelingen

© 2021 Landscape Solutions BV