Royal Grass

Je bent professional. Dus wil je het beste. Toch?

Als professional wil je dat jouw klanten het mooiste gras uit de buurt hebben. Want als het gras bij de buren straks groener is, krijg jij het op je bordje! En dus kies je voor het beste. Voor Royal Grass.

Op welke manieren kan je met Royal Grass® werken? De ene professional legt het gras graag zelf. Jij misschien ook wel. De ander besteedt het leggen liever uit. Maar iedere professional moet zijn of haar klanten Royal Grass® kunnen adviseren. Daarom bieden we je 3 opties.

Je legt het gras zelf

Top, je gaat het zelf leggen. Dan brengen we je in contact met de dichtstbijzijnde partner, of je kijkt in ons dealeroverzicht waar de dichtstbijzijnde dealer zit voor jou. Bij onze partners kun je alles bestellen wat je nodig hebt. Van gras tot alle toebehoren. Heb je het installeren van kunstgras al 100% onder de knie, maar wil je nog wel alle details van onze producten weten? Neem dan contact met ons op en we regelen een producttraining!

Je laat het gras leggen

Jij adviseert je klanten kunstgras, maar je wilt het zelf liever niet plaatsen. Omdat zelf kunstgras leggen niet aan jou is besteed. Niet erg, toch? Ieder zijn vak. Wij hebben een netwerk van partners die het graag voor je leggen. Zo doet ieder waar hij goed in is. Wil je wel alles weten over onze producten om je klant het beste advies te kunnen geven? Neem dan contact met ons op en we regelen een producttraining!

Je wilt gras leren leggen

Volg dan een van onze trainingen. Dat kan op jouw bedrijfslocatie, waar dan eventueel meerdere collega’s tegelijk aan meedoen of bij onze dichtstbijzijnde dealer. Je leert dan het vak in de praktijk met handige tips en tricks! Wij helpen je graag dus neem contact met ons op om je aan te melden voor een training.

Heb je onze nieuwe stalenbox al?

Als professional wil jij je klanten keuze en kwaliteit kunnen bieden. Zekerheid. Garanties. Je bent een vakman en wilt 100% achter je producten en je werk kunnen staan. Als professional kies je voor zekerheid. Dus kies je voor Royal Grass.

Wil je kwaliteit verkopen, dan zul je ook kwaliteit moeten uitstralen. Daarom hebben we een fraaie inspiratiekoffer ontwikkeld die jou helpt om goed beslagen een verkoopgesprek in te gaan. Alle stalen overzichtelijk bij elkaar als overtuigende ondersteuning voor je gesprekken.

Ben je al bekend met onze producten en wil je alleen een inspiratiekoffer ontvangen vul dan onderstaand formulier in.

Meer weten over al je mogelijkheden?

Laten we kennis maken. Vul je gegevens in en wij nemen contact met je op.
Zelf bellen kan natuurlijk ook: +31 413 799 806. Tot snel!

 
Opmerkingen
 
Royal Grass

Muziekplein 67
5402 CS Uden
Nederland
+31 413 799 806
info@royalgrass.nl

9,7

Klanten vertellen

179 beoordelingen

© 2021 Landscape Solutions BV